Poštovani članovi,

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na onlajn panel pod nazivom „Rodna perspektiva iz ugla poslodavca” koji organizujemo u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac, kao i Hrvatskim poslovnim klubom (HPK) i Helenskim privrednim udruženjem Srbije (HBA).

Panel se organizuje kao deo EU projekta „Unapređenje rodne ravnopravnosti u Srbiji” koji realizuju Fondacija Ana i Vlade Divac i Fondacija Centar za demokratiju, uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju projekta Nemačkog Maršalovog fonda Sjedinjenih Američkih Država i Ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu.

Cilj panela je pokretanje diskusije o rodnoj perspektivi iz ugla poslodavaca kao i o uspostavljanju ravnoteže između radnog i poslovnog zivota, koja doprinosi boljoj produktivnosti zaposlenih i boljim rezultatima za kompanije.

Datum: utorak, 27. oktobar 2020.

Vreme: 13h

Lokacija: Zoom (podaci za pristup panelu će biti dostavljeni nakon prijave)

Panelisti:

  • Hugo Van Veghel, predsednik Belgijsko-srpske poslovne asocijacije, Director and Senior Expert M&E @TARA International Consulting Ltd.
  • Profesor dr Bojan Urdarević, profesor radnog prava fakulteta u Kragujevcu
  • Jelena Vulić, psihoterapeut, trener i kouč za razvoj ličnih i poslovnih veština, MOST-centar za lični i profesionalni razvoj
  • Ljubica Radović, advokatica u oblasti radnog prava, članica UPŽ i HPK

Prijavljivanje: na m.vranjanac@bsbiz.eu, najkasnije do petka, 23. oktobra 2020. godine.

Takođe Vas pozivamo da nam eventualna pitanja za paneliste dostavite najkasnije do 23.10.2020 godine.

Preuzmite agendu i pozivno pismo sa više informacija.